Inlägget gjort

Läget på förhösten 17

Förbereder ett jobb med instrumentbygge och spel med kulturskolelärare  i Avesta i slutet av oktober, med min nya medarbetare Cecilia, kul.    Skriver en text till Global Challenges Foundation, som har utlyst en tävling kring förslag på global organisering, och jag omformar mitt EU-reformförslag för ändamålet, för detta kan också fungera globalt, som jag ser det.  Sajten soundwell.com behöver uppdateras, håller på och gör om den, ska kanske lägga den som undersajt här.   Samt söker samla mina goda grannar i ett förnyat försök till boinflytande, nu som egen hyresgästförening.

Snart ska jag mata på denna sajt med mer material som jag har från nätet eller min packade dator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *