Om mej och sajten

Hej,

Jag är en gammal funderare, pedagog, självfixare och påverkare, musikant och ideolog, organisatör, skribent, meditatör, instrumentbyggare, insidesresare, cyklist, webbredaktör, antropolog, civilingenjör och kanske poet och  har varit i farten på nätet sedan 1990 och har lämnat en hel del spår, som det är dags att samla ihop. Även saker som hittills inte funnit väg till nätet och nya saker kommer att dyka upp.  Stay tuned, som det heter.

Vet inte om jag blivit klokare med åren,   men troligen uppnått nån slags högre form av förvirring.  Stöter ofta pannan mot våra  gemensamma och mina egna begränsningar, men finner det det enda sättet att söka ta sej fram, det missförstådda ”att finna sej” i tillvarons begränsningar.

Detta mitt utspridda liv och verk på nätet och bortom tangentborden, ska kunna nås från denna sajt är det tänkt.  Publicerat och opublicerat på andras sajter och papperssidor.

Jag har hittills hittat ett upplägg med menyer, där jag lagt några smakprov, kolla gärna och kommentera, det vore toppen att få lite dialog här, mera kommer successivt.

Massa goda hälsningar från Anders

anders {hos} erkeus{prick}se

0700222198

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *